Benieuwd naar onze projecten?

Installatie

Wij ontwerpen, leveren en installeren bij zowel particulieren als bedrijven. Indien gewenst inclusief service & onderhoud.

Wij Installeren

Efficiënte en duurzame klimaattechnische installaties voor verwarming en koeling, warm- en koudwater en gezonde ventilatie in uw woonhuis of bedrijfsruimte.

Onze Installaties

Als installatiebedrijf zijn wij actief in zowel de nieuwbouw als in de renovatiesector. Naast particulieren hebben wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Wij werken nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandels, fabrikanten, aannemers en collega-installateurs.

Onze diensten variëren van het plaatsen en/of vervangen van (hybride) warmtepompen, c.v.-ketels, radiatoren, boilers, airco-units en regelsystemen tot en met het ontwerpen en monteren van complete klimaat- en/of sanitaire installaties inclusief een gedegen afwerking en voorzien van logboeken en/of service-contracten.

Wij werken met gerenommeerde merken als Remeha, Nefit, Haier, Mitsubishi, Intergas, Stork, Fuiji Electric, Carrier e.d.

Wij leveren en installeren:

  • Combi-ketels, eventueel i.c.m. afzuigbox en/of boiler;
  • C.V.-installatie;

  • Warmtepompinstallatie;
  • Koeling/airconditioning;

  • Luchtbehandelingsinstallatie;

  • Hydrofoorinstallatie;

  • Meet- en regelinstallatie.
  • Een combinatie van de hierboven genoemde installatie-onderdelen.

Snel en accuraat

Altijd de beste prijs kwaliteit verhouding

Flexibele instelling

Wij bieden een totaal pakket van ontwerp en montage tot service en onderhoud.

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Wat is een hybride c.v.-systeem?

Met een hybride warmtepomp kun je je huis een groot deel van het jaar op een milieuvriendelijke wijze verwarmen, maar als het buiten koud is (net boven nul) heb je een c.v.-ketel nodig die bijspringt en ook voor warm tapwater heb je een c.v.-ketel nodig. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, daarvoor is een buitenunit nodig. Met de warmtepomp bespaar je ongeveer 40-60 procent op je gasverbruik.  Een andere optie is een zonneboilercombi i.c.m. een c.v.-ketel die de zonne-energie benut voor warm water en ter ondersteuning van de c.v.-installatie. 

heb ik recht op ISDE-subsidie?

Ja, de overheid stimuleert duurzame verwarming van Nederlandse huizen en bedrijven om energie te besparen en COuitstoot terug te dringen en geeft jou een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen, hybride oplossingen, biomassaketels en pellet kachels. Deze regeling geldt voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Meer informatie over de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) vind je op de website van de RVO: www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/isde

heb ik als ondernemer recht op subsidie als ik een aircosysteem laat installeren?

Ja, je kan dan gebruik maken van de Energie Investeringsaftrek (EIA-regeling).  Als je meer dan € 2.500 euro investeert in duurzame energie of energiebesparende bedrijfsmiddelen mag je met de EIA-regeling maar liefst 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Meer informatie  over de EIA-regeling vind je de website van de RVO: www.rvo.nl

De EIA-regeling geldt helaas niet voor particulieren.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via ons onderstaand formulier.

Kantooradres

Matthijs Molenaarstraat 26

2042 EA  Zandvoort

Openingtijden

Storing melden? 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar